قطعات یدکی لیفان X50

lifan

قطعات لیفان X50

نمایندگی لوازم یدکی LiFAN X50

مجموعه محسن یدک بعنوان نمایندگی لوازم یدکی لیفان ایکس ۵۰ در ایران می باشد.

قیمت قطعات یدکی LIFAN X50

قطعات یدکی لیفان ایکس ۵۰ با توجه به شرکتی یا وارداتی بودن لوازم یدکی قیمتشان متفاوت است.

 ما در مجموعه محسن یدک با داشتن کارشناسان مجرب در بخش مشاوره ، عالی ترین راهنمایی در جهت خرید قطعه مورد نظر شما را ارائه میدهیم.

قطعات مورد نیاز اتومبیل خود را به صورت اورجینال و با نازلترین قیمت از ما تهیه کنید.

تحویل لوازم یدکی مورد نیاز خودرو شما به صورت حضوری و یا ارسال به محل مورد نظر شما. 

بهترین قیمت را در انتخاب لوازم جانبی ماشین LIFAN X50 از مجموعه ما دریافت کنید.

لوازم یدکی لیفان ایکس ۵۰ تهران

مفتخریم با داشتن سوابق چندین ساله در ارائه خدمات فروش قطعات خودروهای چینی می توانیم در خدمت عزیزان تهرانی به صورت حضوری و ارسال سریع سفارشات باشیم.

همچنین ما در تمامی استان های کشور مانند » لوازم یدکی لیفان ایکس ۵۰ شیراز
لوازم یدکی لیفان ایکس ۵۰ کرجلوازم یدکی لیفان ایکس ۵۰ تبریز و تمامی استان ها ارسال سریع دارد.
ارسال به کلیه نقاط کشور

 

اینجا پیداش می کنی !!! قیمتی که انتظار نداشتید را با ما تجربه کنید

شرکتی و اورجینال

قطعات یدکی لیفانX50

پخش و فروش تک

پیستون موتور لیفان x50

تومان1,250,000
    پیستون موتور لیفان x50 اصلی را از کجا خریداری کنیم؟       خرید اینترنتی و حضوری از

ترموستات لیفان x50

تومان250,000
ترموستات لیفان x50 قیمت ترموستات لیفان ایکس 50 ترموستات X50 لیفان

چراغ جلو لیفان x50

تومان1,500,000تومان2,500,000
    چراغ جلو و عقب لیفان نیز همانند تمامی چراغ ها از اهمیت لازم برخوردار می باشد. از نظر
انتخاب گزینه‌ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

معرفی ماشین لیفان X50

لیفان X50 یکی از کراس‌اوورهای اقتصادی بازار ایران است که در دهه 1390 توسط کرمان موتور به بازار ایران عرضه شد. لیفان X50 رقیب جدی ام وی ام X33 در بازار ایران محسوب می‌شود که از نظر مشخصات فنی و امکانات رفاهی، در سطحی مشابه با نسل اول و دوم این خودرو قرار می‌گیرد. همانند سایر خودروهای کرمان موتور، ابتدا لیفان X50 دنده‌ای توسط این شرکت به تولید رسید که از نظر امکانات رفاهی در سطح ضعیفی قرار داشت. پس از مدتی کرمان موتور لیفان X50 اتوماتیک را به تولید رساند که علاوه بر گیربکس اتوماتیک، به امکانات بیشتری نیز مجهز بود. آخرین نسخه عرضه شده از این خودرو لیفان X50 فیس‌لیفت بود که در سال 1396 توسط کرمان موتور معرفی شد. لیفان X50 شروع خوبی در بازار ایران داشت اما به مرور از فروش آن کاسته شد تا در نهایت کرمان موتور تصمیم گرفت تولید این خودرو را متوقف کند. آخرین نسخه‌های لیفان X50 در سال 1397 به تولید رسیدند.

بررسی لیفان X50

کرمان موتور از ابتدای دهه 1390 و پس از اعمال تحریم‌های اقتصادی، به همکاری با لیفان علاقه نشان داد. طی نیمه اول دهه 1390، محصولات مختلفی از برند لیفان به بازار ایران راه پیدا کردند که از جمله آن‌ها می‌توان به لیفان 520، لیفان 620 و لیفان X50 اشاره کرد. لیفان X50 در حقیقت نسخه کراس‌اوور لیفان 620 تلنت است و از پیشرانه مشابهی با نسخه سدان بهره می‌برد. هدف کرمان موتور از عرضه لیفان X50 به بازار، رقابت با کراس‌اوور شهری مدیران خودرو یعنی ام وی ام X33‌ بود. چهره لیفان X50 در مقایسه با نسل‌های نخست ام وی ام X33‌ مقبولیت بیشتری داشت و به همین دلیل لیفان X50 توانست تا در سال‌های نخست حضورش، فروش قابل قبولی را تجربه کند. با این حال عرضه نسل دوم و سوم ام وی ام X33 موجب شد تا جایگاه لیفان X50 در بازار تضعیف شود.

لیفان X50 از سال 1391 تا 1396 با یک چهره به تولید رسید و تنها در سال‌های پایانی حضور شاهد عرضه نسخه فیس‌لیفت لیفان X50 بودیم. همین مساله سبب شده بود تا خریداران به سوی دیگر خودروهای جایگزین همچون ام وی ام X33s و جک S3‌ متمایل شوند که چهره جدیدتر و آپشن‌های بیشتری داشتند. وضعیت لیفان X50 پس از پایان تولید در سال 1397 نامشخص است و مشخص نیست تولید این خودرو از سر گرفته شود یا خیر.

داخل لیفان X50

طراحی کابین لیفان X50، بیننده را به دو دهه قبل می‌برد. سبک کلی طراحی داشبورد این خودرو به کراس‌اوورها و شاسی‌بلندهای دهه 2000 میلادی شباهت دارد و از این نظر با هیوندای سانتافه چند نسل قبل کاملا مشابهت دارد. طراحی کنسول وسط داشبورد لیفان X50 که برآمده است، به خوبی نمایان‌گر زبان طراحی دو دهه قبل در خودروهای شاسی بلند است. در نسخه دنده‌‌ای برای این قسمت یک سیستم صوتی معمولی در نظر گرفته شده است اما برای لیفان X50 اتوماتیک یک نمایشگر ساده در این قسمت جای گرفته است. قسمت زیرین کنسول نیز سه کنترلر چرخان قرار گرفته‌اند که برای تنظیم سیستم تهویه کاربرد دارند.

فاصله بین دو محور لیفان X50 معادل 2.6 متر است و از این نظر برای چهار سرنشین فضای کافی را مهیا می‌کند. تریم کابین این خودرو نیز در نسخه دنده‌ای دو رنگ مشکی – کرم بود که در لیفان X50 اتوماتیک به مشکی کامل تغییر یافت. مجموعه نشانگرهای لیفان X50 وجه تمایز این خودرو در مقایسه با سایر کراس‌اوورهای مشابه هستند. سرعت در این خودرو به صورت دیجیتالی نمایش داده می‌شود در حالی خودروهای دیگر از سیستم آنالوگ استفاده می‌کنند.

طراحی لیفان X50

عادت کرده‌ایم تا طراحی شبیه خودروهای کره‌ای را در خودروهای چینی ببینیم و لیفان X50 نیز از این قاعده مستثنی نیست. طراحی کلی لیفان X50 را می‌توان شبیه به نسل قدیمی هیوندای سانتافه توصیف کرد. با توجه به محبوبیت سانتافه در ایران، تولید و عرضه خودرویی همچون لیفان X50 که شبیه به این خودرو است برای مشتریان ایرانی ارزشمند تلقی می‌شد.

جلوپنجره لیفان X50 بزرگ است و از خطوط کرومی افقی (نسخه اصلی) و عمودی (نسخه فیس‌لیفت) بهره می‌برد. چراغ‌ها نیز بزرگ هستند و با یک خط کشیده به گلگیر متصل می‌شوند. ظاهر جانبی لیفان X50 همانند بسیاری از کراس‌اوورهای اقتصادی فاقد خطوط و حجم‌های اضافه است. ظاهر قسمت عقب این خودرو نیز از چراغ‌های ساده با طرح‌های منظم بهره می‌برد که وجود آن‌ها برای یک خودرو خانوادگی طبیعی به نظر می‌رسد.
عکس لیفان X50

عکس لیفان لیفان X50

مشخصات لیفان X50

نام خودرو لیفان لیفان X60
کشور سازنده
 
چین
سال (طراحی)4 سیلندر 16 سوپاپه
موتور1794 سی سی
حجم موتورتنفس طبیعی
تنفس موتور دیفرانسیل جلو
انتقال نیرو131 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر قدرت168 نیوتن متر در 4200 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 5 دنده دستی
جعبه دنده